Doporučujeme:

Připadá vám poslední dobou veškeré zboží stále dražší a dražší? Potřebujete něco nakoupit, ale chcete ušetřit? Nakupujte zboží ve výprodeji. Informace o slevách jednoho z největších internetových obchodů v ČR a výprodeji zboží na MALL.cz najdete zde.


Upozornění: Věnujte, prosíme, pozornost datu uveřejnění článku. Vzhledem k vývoji finančního trhu již mohou být některé informace zastaralé.

Rychlá půjčka 10 000 Kč

30. března 2015

Hodila by se Vám rychlá půjčka do 10 tisíc korun a nejlépe kdybyste ji vyřídili ještě dnes? Získat půjčku nemusí být složité, jak se zdá na první pohled. S nebankovní půjčkou 10000 můžete mít vytouženou sumu i do jedné hodiny bez návštěvy pobočky, a to z pohodlí domova od svého počítače.

I když je tato půjčka z hlediska úroků méně výhodná než půjčka bankovní, předčí ji v rychlosti vyřízení, okamžitém zaslání peněz na účet a dostupností většině žadatelů.



Kdo nabízí půjčku 10000?

Půjčka 10000 je relativně malou půjčkou a představuje elegantní řešení, jak dosáhnout na půjčku i se záznamem v registru dlužníků a nízkým příjmem. Tuto půjčku sjednáte jak s nebankovní společností, tak i se soukromým investorem. Vždy si ale důkladně přečtěte smlouvu a neopomíjejte ani části psané malým písmem. V případě, že na peníze tolik nespěcháte a máte pozitivní úvěrovou historii, vyplatí se bankovní kontokorent nebo kreditní karta.

Nebankovní půjčka pro každého

Pokud jste si nakonec zvolili nebankovní půjčku 10000, vyberte si solidní společnost s dobrými referencemi, vyplňte na jejích stránkách on-line žádost o peníze a vyčkejte na rozhodnutí. Částka 10 000 Kč nepředstavuje pro společnost rizikovou částku, a tak na tuto půjčku dosáhnou nejen lidé před výplatou, ale i ženy v domácnosti, maminky na mateřské dovolené, nezaměstnané osoby a důchodci.

Doba splatnosti dle druhu půjčky

Půjčku 10000 někteří poskytovatelé nabízejí s dobou splatnosti do 1 roku, u SMS půjček je ovšem nutné počítat s dobou splatnosti do 30 dní. Někdy společnosti stanovují limit částky, kterou si můžete půjčit napoprvé. Teprve při dalších žádostech se tento limit navýší až na částku 10 000 Kč.