Doporučujeme:

Připadá vám poslední dobou veškeré zboží stále dražší a dražší? Potřebujete něco nakoupit, ale chcete ušetřit? Nakupujte zboží ve výprodeji. Informace o slevách jednoho z největších internetových obchodů v ČR a výprodeji zboží na MALL.cz najdete zde.


Upozornění: Věnujte, prosíme, pozornost datu uveřejnění článku. Vzhledem k vývoji finančního trhu již mohou být některé informace zastaralé.

Půjčky bez doložení příjmu do 150000 Kč

11. srpna 2015

Kupujete nové nebo starší auto, vybavení domácnosti, potřebujete peníze na rekonstrukci bytu nebo prostě na cokoliv a nechce se Vám dokládat výše Vašich příjmů? Požádejte si o půjčku bez doložení příjmu 150000.

Půjčku 150000 Vám poskytnou banky i nebankovní společnosti. Ale jak je to v případě, když nechcete nebo nemůžete doložit výši svých příjmů?



Půjčky bez doložení příjmů byly vždy doménou výhradně v nebankovní oblasti finančního trhu. Nebankovní firmy nikdy moc nezajímalo, na co si peníze půjčujete a jaké máte příjmy. Velká skupina nebankovních úvěrů sice potvrzení o Vašich příjmech vyžaduje, ale pořád je zde řada nebankovních půjček bez příjmů.

Nebankovní půjčka bez doložení příjmu 150000

Existují dva druhy nebankovních půjček - s ručením nemovitostí a bez ručení nemovitostí. Ty bez ručení nemovitosti mohou využít ti žadatelé, kteří si potřebují půjčit, ale nemají vhodnou nemovitost, kterou by mohli ručit. Tyto půjčky mají maximální hranici kolem 100 000 Kč.

Nebankovní půjčku bez doložení příjmu 150000 najdeme spíše v oblasti půjček s ručením nemovitostí. Máte-li ve svém vlastnictví byt, dům nebo pozemek, který můžete dát do zástavy, máte šanci velmi jednoduše a pohodlně získat půjčku na cokoliv bez nutnosti dokládat Váš příjem.

Půjčka bez doložení příjmu a bez registru 150000

A nejen, že nebudete muset u těchto půjček prokazovat své příjmy, v některých případech ani nikdo nebude nahlížet do regsitrů dlužníků. Pokud jste tedy v minulosti měli problém se splácením půjčky nebo úvěru a zápis v registru máte, půjčku bez doložení příjmu 150000 klidně můžete získat.

Bankovní půjčka 150000 bez doložení příjmů

Banky si zpravidla na dokládání příjmů potrpí více než nebankovní společnosti, ale v dnešní době existuje i bankovní půjčka bez doložení příjmů. Její výše je sice omezena částkou 100000 Kč, ale není problém tuto výhodnou bankovní půjčku zkombinovat s další nebankovní půjčkou 50000 Kč.